Sider

torsdag 11. august 2011

Bloggen har blitt flytta grunna internettproblem i Kina

Midlertidig addressa er www.teknologihus.no.
Den blir etter nokre dagar kanskje veker?? flytta til www.arnablikom.no

Etter ankomst Shanghai og etter at me hadde sove nokre timar, var eg klar for å oppdatera blogg. Men det var lettare sagt enn gjordt…

Som facebook, twitter, youtube mm, var min bloggleverandør og sperra av kinesiske myndigheiter!! ganske irriterande, og ganske uforståeleg for min del. Så var det å tenkja på andre moglegheiter…

Eg fekk ei ny add tildelt av datamannen i familien (arnablikom.no) , men den kan ikkje virka før eg har signert eit brev og sendt til til Noreg. Det kan plutseleg ta litt tid, og når eg prøvde å senda mail frå min harpoon mail, gjekk ikkje det heller (men eg kan lett motta mail! slikt skjønnar eg meg ikkje på, men slik er det i hvert fall). Så difor har denne historien enda med at eg midlertidig vil skriva litt om kvardagen vår her, og så når alt er på plass er det arnablikom.no som gjeld...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar