Sider

søndag 14. august 2011

Metro

I dag har eg og Lars Petter hatt vår fyrste treningsøkt, herligt! Ikkje noko sykling eller jogging ute i friluft, men eit treningssenter på hotellet. Medan eg fekk sveitta litt inne, var ungane ute på ein tur i parken til hotellet (og sveitta der)…;
IMG_0711
IMG_0700

Deretter fulgte dagens økt i symjebassenget. Solveig har hatt stor læringskurve etter ankomst hit og sym “langt” under vatn. Til stor beigeistring for ho sjølv:) No har ho som mål å klara å symje før farmor kjem, kanskje tom til Sara og Kasper kjem i oktober??:) Fredrik har ingen hemningar i vatnet. Han hoppar og dykker og er i sitt aller beste slag i det våte element. Min/ vår store bekymring der i gården er at det er umogeleg å spore opp badebleier… Når eg har spurt etter bleie av det slaget kan dei ikkje forstå kva eg snakkar om, og einaste “hjelpa” eg har fått er at ved den aldren så har alle i Kina slutta med bleie…???

På ettermiddagen hadde me ein liten tur ut og prøvde metroen. Det var ein særs positiv oppleving. Ingen tvil om at det må vera den mest effektive måten å koma seg rundt i Shanghai på. Der, som ellers i byen, reint og pent, ser nytt ut og er særs effektivt- metroane kom på sekundet. Og så var det enkelt å finne ut av korleis systemet virka og kvar i løypa me var til ei kvar tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar