Sider

søndag 21. august 2011

Roleg sundag i French Concession

Sidan eg har bursdag i dag, fekk eg sova litt ekstra på morgonen (til kl 9) og fekk kaffelatte og sjokoladekake (begge frå “Costa”) på senga:) Det er ein god start på dagen! Ei god nyheit var det og at denne Costa ligg rett rundt hjørne frå leiligheita vår. Har blitt glad i kaffimaskina vår på Krok, men med ein kaffibar som nabo, blir det bra. Leiligheitskomplekset vårt sett frå symjebassenget:
IMG_0840
Her bur me altso i 27 etg. Det er to like tårn, knytt saman av eit inngangsparti:

IMG_0889
I dag hadde me ingen planar, og det var godt. Både eg og Lars Petter har fått trena i treningsrommet, og ungane fekk sjekka ut inne og uteleikeplassen. Me var åleina i symjebassenget når den tid kom, kanskje sidan temperaturen har sunke til 29 grader… overskya vær har det og vore. I dag var det tid for å testa ut dei nyinnkjøpte-kule-symjebrillene…:
IMG_0837
- og øva vidare på synkronsymjingstriks…
IMG_0855

I kveld har me fått testa ut “FaceTime”. Det er det same som skype- berre at det er for slike apple ting som mac-iphone-ipad. Me ringde fyrst til onkel Arild- og det funka med det same. Så morro! Så fekk han tak i tante Lise og tante Oddveig som var i naboblokka, og me fekk sett og prata med dei. Besteforeldre i Vik fekk me sett og prata med, så no er me spente på om farmor får seg i-pad snart så me kan snakke med dei på Høyen og:)

Tusen takk for alle helsingar på bursdagen min i dag! Det ser ikkje ut som eg kjem meg på facebook med det fyrste, men får mail kvar gong nokon postar noko på veggen min/ sender melding, så får med meg det i hvert fall. Min norske mobil er skrudd av og har vore det ei stund. Har fått kinamobil, og sender ut nr på mail til dei som vil ha det.

2 kommentarer:

 1. Hei Arna!!

  Gratulerar so masse med overstått - eg fekk ikj til å legga inn noko på dagen din og tenkte at du ikkje kom inn på Facebook. Eg les bloggen din så ofte eg ksn, kjempekjekt. Du er så flink å skriva..! Får lyst å reisa til Shanghai :)
  Stor klem frå Linn

  SvarSlett
 2. Hei kjære Arna.

  Du kan bli journalist / forfatter.Skriver så godt. Forstår godt at du fikk A på avsluttende jordmoreksamen;-) Spennende å følge med på bloggen din.
  Jeg har sjekket reiserute + pris til Shanghai. Har lyst til å besøke deg. Ole også. Han er jo 7 måneder nå. Pratet med søster Marianne i dag om hun blir med. Skulle tenke litt på det. Du vet jo hvordan vi er...Er det noen flyselskap du kan anbefale, så man får en "behagelig" reise? Klem fra norjalainen

  SvarSlett