Sider

søndag 30. oktober 2011

Halloween-feiring og cooking party.

Fredag var det halloween-feiring på skulen til Fredrik og Solveig. Klede blei kjøpt inn og ungane fryda seg. Solveig sa at eg ikkje skulle sagt noko kvelden før (torsdagen) for då gleda ho seg så masse at ho ikkje klarte å sove... Eg hugsar den følelsen:) 
Solveig hadde valget mellom heks eller prinsesse, eg trudde valet skulle bli enkelt (prinsesse), men me skifta nokre gonger før avreise. For Fredrik var det ikkje noko alternativ, han er spiderman: 
 Men det blei prinsessekjolen:
Medan ungane feira halloween på skulen sin, så var eg på cooking party. Vanlegvis er ein med å lagar mat på desse tilstellingane, men denne gongen var jobben å smaka på dei 7 ulike forrettane som arrangøren hadde laga i stand (ei dame frå Tyskland som er her i same ærend som meg, berre at det er på 9. eller 10. året om eg forstod det rett...) samt nyte litt sprudlevin til:) Det var kjempegodt:
Også på dette partyet var ei tidligare nabo av verten invitert til å ha eit lite foredrag om boka ho nett har publisert, "How to not loose face in China". Bok som gjev oss lesare innblikk i kulturforskjellar mellom oss frå "vesten" og kinesarane - og det er ganske store forskjellar! Veldig nyttig foredrag og eg blei inspirert til å lese boka, så eit eksemplar blei mitt med signatur og helsing frå forfattaren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar