Sider

lørdag 12. november 2011

Disney on Ice at Mercedes-Benz Arena

I dag har jentene i familien vore og sett på Disney on ice, medan gutane var med dit forestillinga var for å sjå på bygningar og ellers området rundt. Kven som hadde det kjekkast skal vera usagt, men begge partar hadde ein god dag med mange nye inntrykk:) 
Disney on Ice showet var på Mercedes-Benz Arena. Det er ein bygning som opna i 2010 og var hovudsete for Expo her i Shanghai same år. Her er den flygande tallerkenen...?:
Her er mest akkurat same bilete, men for dei med godt syn, så kan de sjå Fredrik stå på hovudet i framgunnen:) 
Fredrik fant og ein skog av bambus som han hadde god tid til å jobbe med (å rive ned) medan me jentene var på show: 
Disney showet var noko uventa på kinesisk... Så i løpet av forestillinga så skjøna eg kanskje 5 ord som blei sagt. Men det var eit is og danseshow så det var greit, og for jentene i fylgje hadde det ikkje så mykje å sei. Dei tykte det var kjempestas å sjå alle dei ulike prinsessene, Donald, Minni, Pluto osv. Solveig stilte korrekt antrukket i sin prinsessekjole i anledning dagen, og når me kom ut var det så sterk sol at solbrillene måtte på:
Det har i dag vore ein strålande dag, 21 grader og sol- men ikkje frå skyfri himmel akkurat. Det er ein dis som ligg over byen kvar dag no, og det er vel ikkje å koma ifrå at me no er inni i dei tre verste månadane med tanke på luftkvalitet... 

1 kommentar:

 1. Buying a car is not for the faint of heart - it can cause you to
  break out in a sweat at the salesman runs his pitch on you.
  Don't worry! The tips in this article will ensure you're
  prepared for the battle which lies ahead, allowing you to get the bargain you deserve.


  Feel free to visit my website cars

  SvarSlett