Sider

onsdag 2. november 2011

"Hopp og sprett" i Green Valley.

Kvar tysdag så treffest me, nokre norske familiar, til "hopp og sprett" samling. Det byrja med ballett, men hverken eg eller Janicke (hopp og sprett gründera) er ihuga ballettdansara, så då fant me ut at dette navnet passa oss mykje betre- samt at innhaldet då blei meir presist. Det er songleikar, norsk folkedans (Per speleman), litt koordinasjon med ball, raudt lys, bro-bro brille osv, men mest av alt sosialt samvær for store og små. Me byrja å vera hjå oss her i Royal Pavillion. Me har eit flott aerobic rom i kjellaren, med masse speglar som er populært blandt dei som har på ballettkjolar. Men sidan det framleis er så herligt ver og at dei som bur i Grenn Valley har sååå stor og flott hage, fant me ut at i norsk ånd, så legg me timen ute så lenge det let seg gjera. Her er nokon små glimt frå gårsdagens samling: 

Det var eit forsøk på å springe fram og rygge attende...
I går var me 4 norske familiar, 8 born i alder +/- 2-4 år. Etter hopp og sprett var det felles middag og is til dessert. Ein heilt strålande ettermiddag for alle!

2 kommentarer:

  1. Ja som vanlig er du flink til å organisere Arna:-) Det ser jeg jo også at du får til på andre siden av verden:-) Flink er du!!! Klem Linda WL

    SvarSlett