Sider

mandag 23. januar 2012

Vinter!

Då har me vore på Krok i tre dagar. Reisa heim gjekk veldig greit, men det var fryktleg godt å sjå farmor og farfar på Gardemoen, og spesielt godt for meg å setja meg inn i bilen deiras og slappa heilt av. Då såg eg fram til 1,5 time bilkøyring med andre som kunne underholda ungane og ingen fleire fly-do-besøk (hadde vel hatt minst 15 av det på turen, tre stk inn på flydo kvar gong er ein prøvelse i seg sjølv:...). Under mellomlandinga i Helsinki såg me snø og traktorar til enorm jubel frå ungane.. og så blei me møtt av god norsk vinter på Gardemoen. 

Dagane har gått med til å stilla om døgnet... og så har me treft og leika med gode naboar, hatt besøk frå Lunner i to dagar (Karin, Ola og Gunhild) og tante Oddveig er hjå oss. 
Solveig hadde store planar om å gå på ski torsdagen- kvelden me kom fram, men ho måtte gje tapt for klokka (me kom til Krok 19 norsk tid, men det tilsvarar 02 Shanghai tid...), men det var det fyrste som skulle skje fredagen. Laurdag fekk me eit godt snøfall, så me er kjempenøgd med timinga på heimreisa! 

Nokre bileter frå helga: 
Solveig og Fredrik i godt driv (`? ser godt ut på bilete i hvert fall....:)) på ski rundt huset: 

Eg og Gunhild fekk oss ein god skitur på sundag: 
 Passa bra med eit godt snøfall, her er Solveig, Fredrik, Ola og Karin i god leik i hagen.
I dag hadde me piknik nede ved sjøen med nybaka bollar frå tante Oddveig. Det har vore ein nydeleg dag på Krok og flott lys ved Drammensfjorden:


1 kommentar:

  1. Åhh, idyll!! Frisk luft, sol, blå himmel og snø. Ser fantastisk ut. Tenker mor og barn storkoser seg. :)

    SvarSlett