Sider

torsdag 1. mars 2012

Herlige Dragonfly

Om eg skal lage ei "ti på topp liste" over kva som er best i Shanghai, så måtte nok massasje vore oppe på pallplass. Det er jo masse bra i spa "verdenen" i Norge og, men det kan jo ikkje måla seg i pris og tilgjengeleheit med Shanghai.... 

Som for eksempel ikveld, Lars Petter er i Japan, Fredrik er i god form att etter eit døgn med feber, og det er framleis litt tid att før Ni Hong (altså husmorvikaren våras...) skal gå heim. Då gjer eg ein avtale med ungane: om eg får gå ut ein times tid, så skal dei få leggja seg i senga mi når eg kjem heim..... og det funkar:) Eg trippar i gangen medan eg ventar på at heisen skal koma, småspring bortetter vegen til eg kjem til An Fu lu og tek to og to trinn opp trappa til denne døra møter meg: 
 Dragonfly!!
Eg bestiller aldri time, er litt spent når eg spør om det er mogleg med fotmassasje NO.... og jadå, det var det. For ein time betalar eg 117 yuan, som tilsvarar 104 nok. Dragonfly er ein av dei litt dyrare stadene, ein kan finna mange andre alternativ og kome ned i 60 yuan i timen. Så folkens, dette er berre å nyte, de kan fort tjena inn att (...??) flybilletten om de planlegg godt og er ivrige nok på diverse hudpleie/ manikyr/ pedikyr/massasje/ farging av bryn osv ....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar