Sider

søndag 27. mai 2012

Dumplings til lunsj

Det var tid for lunsj, og eg hadde tenkt at eg måtte ta med besøket på ein "ekte" kinalunsj (kva det no enn skulle vera...?). Sidan gatemat framleis ikkje er heilt min greie (men kjenner at det nermar seg altså), så hadde eg tenkt oss inn på ein litt finare dumplingsrestaurant. Undervegs dit så rista Leon, sjåføren vår, på hovudet og sa at om me skulle ha dumplings så måtte me jo prøva dei mest berømte dumplingane i Shanghai, Yang`s fried dumpling: 
Vansklegare var me ikkje å be. Leon stilte seg i kø og ordna lunsj til oss alle, 6 rmb for 4 dumplings, og medan me venta på maten, stod me og kikka på dei som laga den, fascinerande, skikkeleg samlebåndsopplegg, kjempeeffektive:
Her er lunsjen servert: 
Og det smakte skikkeleg godt! mykje betre enn den dampa sorten eg har smakt tidlegare, dog litt problematisk å eta for nokon...,

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar