Sider

mandag 11. juni 2012

"Det er her eg bur"

Vel heima på Krok, og me kan melda om ein ganske mykje kjøligare dag enn dei meldingane eg har fått inn frå Shanghai i løpet av dagen. Ca 15 grader, men nok opp i 25 grader dei gongane sola har kome gjennom. Sett mykje blå himmel og blikkstille fjord, herligt!  

Reisa heim gjekk så fint atte. Det som kunne blitt ei krise, var ei fantastisk irriterande dame på siste flighten heim, København- Oslo. Det var blitt noko krøll med setereservasjonen vår, slik at tante Marta havna eit godt stykkje bak meg og ungane. Då blei Fredrik sitjande på vindaugeplass attmed ei framand dama (som stinka parfyme), noko som selvfølgeleg var totalt uaktuelt for han (pga parfymen???). Eg spurte høfleg, forklarte at eg reiste med to born, og at tanten min hadde havna lengre bak i flyet, om det gjekk greit for denne parfymedama om ho kune byte plass med tante Marta: "nei, det er så mye peeeees når jeg skal gå av flyet" Er det mogleg?? er det lov å sei slik? Eg hadde reist med desse to i x antal timar, for oss var klokka 1 om natta, osv osv, og så kunne ikkje denne dama sitje lengre bak i flyet då ho måtte vente nokre minutt ekstra før ho kom seg ut. Eg trudde ikkje mine eigen øyrer, og angrar skikkeleg på at eg oppførte meg ganske så greit mot ho på resten av turen, og angrar endå meir på at eg ikkje berre sperra vegen for ho, slik at ho måtte gå sist ut av flyet.... Når serveringa kom, så gjorde ho jo inntrykket av seg sjølv komplett ved å spørja "har du kald champagne?" 

Solveig og Fredrik vart henta av farmor og farfar på Gardermoen, og eg og Lars Petter reiste i bryllup:) : 
Solveig og Fredrik er lukkelege av å koma heim til huset og leikene og hagen. Ifylgje farfar så gjekk Fredrik seg ein runde kring huset, kikka på alt han kom over, så stod han tankefult og kikka utover sjøen og sa, "det er her eg bur" :)
 Trampolina måtte opp fyrste dagen:
 Her kikkar me etter krabbar:
 Badebrygga:
Solveig var veldig ivrig på å koma seg uti vatnet, men både eg og Fredrik tykte det var noko kaldt... Men legg merke til så stilt det er på fjorden!

1 kommentar:

  1. Fantastiske bilder, idyll!! Fredrik har jo helt rett, det er jo der han bor.. Sukk, så skjønn:)

    Håper han vil tilbake til Shanghai nå da etter 11 uker hjemme med lekene side og sjøen ved siden av.

    Helt enig med deg angående denne dama på flyet, du skulle slippet ut alle på flyet slik at dere gill ut sist på pur f...! Maks uheldig med sidedama.

    Kos dere hjemme:)

    SvarSlett