Sider

mandag 6. august 2012

Norseman i boks

Så var det gjordt, Berit har gjennomført norseman og fått den svarte trøya som har vore målet gjennom siste årets store treningsinnsats. Medan eg måtte holda meg heima og jobba nattevakter, så reiste resten av familien til Gaustablikk for å fyljga Berit på ferdenn frå Eidfjord til Gaustatoppen. Eg fulgte med live på nettet og etter endt soving fekk eg oppdatering frå Lars Petter og mammen pr tlf kvart 10-20 min. Det var såååå spennande! Det starta kjempebra, symjinga gjekk som planlat. Sykling i motbakkar var heller ikkje noko problem og dei frykta nedoverbakkane gjekk mykje betre enn ein skulle tru (det einaste eg slår Berit på er sykling i nedoverbakkar...:)). Regnet holdt seg vekke så då vart det litt mindre bruk for bremsane:).

Her står supportsjefen, Morten, og ventar på at Berit skal koma til veksling i Tinn Austbygde og skifta frå sykling til springing: 
Her kjem Berit i godt driv:
Litt stiv og støl i kroppen kan ein sei, men no er det "berre" at 42 km på beina og 1850 m stigning dei siste 2 mila så er målet nådd:
Berit i godt driv langs Tinnsjøen:
 Her skuer ho opp til målet, Gaustatoppen.....
Deler av supportgjengen byrjar å bli litt slitne av dagens strabasar og tek seg ein velfortjent (?) kvil i bakken:
Så var det bakkane, plutseleg sa det stopp og Berit var heilt tom for krefter, då var det "berre" 2 mil att.... Då var det jobben til supportarane verkeleg vart viktig. Morten motiverte og motiverte og motiverte, alle heia alt dei kunne men alle var litt (masse...) urolig for om ho skulle klara å ta seg heilt til toppen...
 MEN, all tvil gjodt til skamme, Berit klarte det! Gratulera!! me er så stolt av deg.
Lærte nok mykje av årets deltaking, så spørst om det må gjerast ein gong til så ein kan optimalisera matinntak og fordela kreftene enno betre til neste år. Gratulera til teamet:2 kommentarer:

  1. Shit, så sprek dame!!!!!! Gratuler masse til din søster med vel gjennomført, wow!! Hun har virkelig grun til å være stolt av seg selv!
    Så gromt bilde av barna som tar seg en hvil i gresset:) Sees snart. KOs dere de siste ukene i Norge.

    SvarSlett
  2. Gleder oss allerede til neste år!

    SvarSlett