Sider

fredag 21. september 2012

Takk til google maps

Medan ungane var på skulen og hadde siste dagen med "dress up week" (mandag var dei prinsar/ prinsesser eller ein helt, tysdag laga dei kostyme på skulen, onsdag var det nattdrakt og kosebamse, torsdag annsiktsmaling og i dag favorittdyr):
var eg på besøk på barneheimen.  I dag tilbrakte eg mesteparten av tida ute på dette taket med ein herleg gut, som er blind eller svært svaksynt, men ellers frisk. Han møtte oss i døra, og med det same me opna døra, leita han febrilsk etter ei hand og ville ut ut ut.... :
I stadenfor å setja meg i bilen etter barneheimsbesøket, nytta eg i dag moglegheiten til å ta beina fatt heimover. Dette var ein heilt ukjend del av Shanghai for meg, så eg måtte ha mobilen i handa på heile turen og sjekke at eg var på rett spor via google maps... Er heilt strålandes dette google maps! Eg får lagt inn kortaste rute frå a til b, men i tillegg så blinkar det ein blå runding akkurat der eg befinn meg. Turen starta i Zhabei Park:
Renn masse små og store elvar gjennom Shanghai, hadde vatnet vore blått så hadde det vore rett så vakkert...:
 Hadde eg vore frykteleg sliten, kunne eg nok kvilt meg litt her:)
 Hadde vore morro om alle husstandane hadde hengt klede til tørk, det kunne blitt eit superbra bliete!:
 Siste brua før eg nærma meg kjende trakter og kunne skru av mobilen og setja opp farten:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar