Sider

lørdag 20. oktober 2012

Små barnehender

Fredag igår, og det var barneheimsbesøk. Det meste var som det pleier, dei same tinga som er trist å observera, då tenkjer eg spesielt på matinga, korleis borna blir løfta ut av senga og lagt attende, og at det er lite fri leik og fri utfoldelse... Men ein ting hadde skjedd, på rommet eg alltid går til, har det sidan påske vore to heilt friske jenter, som slik me har forstått det er der på grunn av at foreldra er i fengsel. I går var den eine jente ikkje der lengre, og me fekk vite at ho var reist heim!! fantastisk for denne jenta (håpar eg og reknar eg med), men så uendeleg trist for den andre jenta som er igjen... Slik me såg det, så "leika" dei i lag, kjempe om oppmerksomheiten og hadde seng attmed kvarandre. Håpar indarleg at denne andre jenta snart skal heim og!

Det var mange hender og bein som var knytt fast igår, av ulike grunnar, men for oss ganske vanskeleg å forstå..... Her ein nydeleg krabat som ikkje kunne røre hendene så mykje, men sov skikkeleg godt: 
Det er nokon lyspunkt for oss. Det er spesielt ein gut som har downs, han er heilt fantastik herlig, og får oss til å smila imellom tårene:) Linn har hatt eit spesielt auga til han heile tida, og de kan kikka på hennars bilete frå dagen her.
Ute på verandaen heng vaskeklutane til tørk: 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar