Sider

mandag 1. oktober 2012

Xiaoyangxiang

Har tidligare uttrykt min glede ovanfor google maps, trass i at det i det siste har kome sterk kritikk mot google maps frå mange hold, så er me framleis ganske nøgd med tjenesta....:) Men eg får kun opp bilkart sidan eg lasta opp/ ned (?) siste versjonen, iOS6 (ikkje spør meir om det...) - er umogleg å få det til å finna ein smartare veg om eg syklar eller går. Ein får vera litt tolmodig, så reknar eg med at alle slike feil blir retta opp i straks. 

Vel, vel, uansett, så er det google maps sin fortjeneste at me har hatt den runden me har hatt i dag. Eg "surfar" litt på kartet til tider, og så finn eg stader eg tykkjer ser spennandes ut så dagens tur blei planlagt slik: 
Eg såg på kartet at det gjekk ei bru frå fastlandet og rett utover "East China Sea".  Prøvde å sjekka litt på nettet, men fant ikkje ut så veldig mykje. Men me tenkte at om ikkje anna, så var det uansett spennande og kjekt å køyre ei bru ut mot havet som er over 3 mil lang..... Her er me på veg: 
Me trengde ikkje snu med det same, på øya me kom ut til var det fleire små toppar og godt utbygde stiar (meir som gangfelt) å gå på, her ser me brua frå "fjell-turen" vår. Det svarte som ligg ute i sjøen, er oljesøl...
Her ser de årsaken til at denne brua blei bygd,  ein av verdens største containerhavner...
Her går starten på turen vår, er ein fin stigning med trapper i starten, eit godt alternativ for trappetrening!:) (i hvertfall samanlikna med å gå i trapper i Royal Pavillion...) 
 Utsikt frå toppen av treppene:
Godt gjordt å få til eit bilete utan nokon folk! Var ganske tett med mange andre som og ville vitje denne staden i dag, og som de ser er det rimleg gode "stiar" å gå på:
 Siste biten ut mot havet var utan bygd sti, og eigentleg ikkje lov å gå ut på (reknar med det var det som stod på skiltet på kinesisk som hang på gjerdet me klatra over for å kome oss heilt ut på tuppen):
Godt med ein liten kvil og kjenne vinden frå havet i håret. Var ein varm sumardag i dag igjen: 
 Så er me på veg attende, snart på høgste punktet før trappa ned til parkeringsplassen:
Fredrik som stod opp alt for tidleg i dag, mista litt piffen på slutten, så heilt greit å sitje på "taket" og kvile seg:
Det var ein super tur, men også ein litt meir krevjande tur enn parkane me har vore i tidligare, difor er det endå meir imponerandes alle desse damene som kjem kledd i fin fin kjole, veske og stiletthælar.... Er ikkje berre ein og annan, det er mange av dei!!

 sjå godt på skodna til dama til venstre og ho med raudt skjørt:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar