Sider

onsdag 28. november 2012

Cupping

Eeendeleg har eg prøvd litt kinesisk medisin i Kina... Har fått masse spørsmål om tcm (tradisjonell kinesisk medisin), og mange blir overraska når eg seier at det verken ser eg eller høyrer så mykje om det. Men altså, i dag har eg prøvd "cupping", ikkje behageleg, ikkje direkte vondt, men på bilete ser det velg ganske forferdeleg ut??:) 
 Og slik såg det ut 10 min etter at koppane var tatt av:
Målet er å finna ein "skikkeleg" kinesisk medisinar i løpet av vinteren. Ein som tek puls og ser på tunga og deretter finn ut om eg treng akupunktur, cupping, moxa eller noko av det andre dei driv med. Kjennest godt ut å endeleg koma igong!:) Shanghai marathon nermar seg, 3 dagar att. Kryssar fingrane for at dagens behandling skal gje litt ekstra "qi" (energi) og vera med på å toppa formen... Byrjar å bli litt nervøs ja:)

2 kommentarer: