Sider

mandag 3. desember 2012

Verdens finaste...


På barneheimen på fredag var me mange som var på besøk. Det var godt for meg som kunne prata med dei andre norske om det me opplev der og då, men endå betre at mange born fekk ei god stund på armen og dei fekk eta maten sin sitjande...  Denne guten (jenta? eg er ikkje sikker:)) i grøn jakke, strekte seg mot meg og smilte sitt herligaste smil når eg kom, det gjer godt men samstundes vondt... På slutten tok eg opp ein verdens finaste gut (jente?) til, og snakka med dei om at dei måtte vera gode venner og hjelpa kvarandre gjennom dagane her...

Det byrjar å bli kaldare. Som de ser har ungane på seg tjukke jakker inne. Etter eg hadde vore der ein times tid, hadde eg fått "frost" i meg...

2 kommentarer:

  1. Du er so flink Arna <3

    SvarSlett
  2. Verndens fineste barn sammen med Arnas herligste personlighet !!

    SvarSlett