Sider

fredag 15. februar 2013

Smak av vinter

For dykk som bur i Norge er jo ikkja akkurat nokon snøflak av sæleg interesse.... men for oss som bur her så blir me jo reint oppspilte når dette kjem dalande (spesielt når ein kjenner på skiabstinens etter fyrste vinteren i manns minne utan ski på beina) og endå meir når det faktisk blir liggjande på bakken!!
Temperaturen har svinga frå 2-4 grader til opp mot både 12 og 15 grader. Men eit par dagar før kinesisk nyttår så opplevde me nokre minusgrader og litt kjensla av vinter. Eg tok då beina fatt på vandring i byen for å ta bilete av denne begivenheita: 
 Forhåpentlegvis overlev blomane litt frost, snømengden kan ikkje akkurat seia å hjelpa på i så måte:

 Ut på ettermiddagen blei utsikten frå leiligheiten vår ganske så stemningsfylt:

Eg tok meg ein liten kveldstur ut for å traska litt i snøen, og det var reint både vakkert og stemningsfylt i Hua Shan Road:
 
Om ikkje snø er så interesangt for dykk å lesa om, så kanskje de byrjar å fryse litt uansett mtp på "split pants" moten som herjar i denne delen av verdenen. Den gjeld uansett verforhold og aktivitet...
Kan jo ikkje heilt samanlikna oss med dette når me snakkar om bleieslutt og alder... Mange kinesiske born rekk knapt å byrja med bleier.


1 kommentar: