Sider

torsdag 14. mars 2013

Shanghai Urban Planning Exhibition Hall

I dag starta eg dagen med å gjera noko som me av og til driv med i Shanghai, ein av dei få tinga eg ikkje kjem til å sakna. Etter at Solveig og Fredrik var på plass på skulen, var eg igong med rundtur i byen for å prøve å få tak i alle kolonialvarene eg hadde på lista. Saaaaknar veldig Rema 1000, Rimi, Samvirkelaget.... Og det verste var at to timar seinare når eg kom heim, så hadde eg fått tak i 70%... Det er eit kjent kvardagsporblem for oss heimeverande her borte...:) 

Vel, etter det kunne dagen berre bli betre. Eg og Oddveig tok turen til Shanghai Urban Planning museum. Der viser dei utviklinga av Shanghai frå langt attende, fram til i dag og litt lengre. 
Det var mykje å lesa og masse bileter å kikka på, men det artigaste var denne modellen av Shanghai der eg fant huset "vårt" og kunne fylgja gatene og sjå alle bygningar og områder eg kjenner til:
Etterpå hadde me ein god pause i sola på Starbucks, før me rusla nedover "Nanjing Pedistrian Street".
Då møter me på mange mennesker som me likar å kikke litt ekstra på, ofte er det klesdrakten som fengjar oppmerksomheita vår:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar