Sider

lørdag 13. april 2013

Frisør

I dag har eg, Solveig og Fredrik vandra litt kringom i gatene her, og gjordt det som har dukka opp undervegs. Litt tomt hjå oss no, alt av besøk har reist og Lars Petter er bokstavleg talt på andre sida av jorda (Houston). Det blei blandt anna eit kafebesøk for kake og is (25 grader her i dag), vore innom eit par leikeplassar som me har passert og så var det på tide med ein hårklypp: 
Fredrik tykkjer det er herligt å få litt massasje når håret blir vaska, han fekk vask både før og etter klippen:) 
Det kjem ikkje så godt fram på bilete her, men når me går til frisør, så er det mange personar som står rundt oss:) Ein som har ansvar for å vaska håret, ein annan for å kosta vekk evt hår som kjem i ansiktet, ein som klypper, ein som står for å oversetja evt spørsmål og svar som måtte dukka opp, og av og til ein overfrisør (?) som ser at alt går rett føre seg. Me føler oss jo svært godt tatt vare på!:
Solveig sparer til langt, så det blei ikkje store forandringen på ho, men ei flott flette vart det. Fredrik blei nok i kortaste laget..., men han var godt nøgd og då er alt bra: 
Ein skikkeleg fin sumardag har me hatt idag, og med slik god varme så sprett og alt løvet, no byrjar àle`ane her i "French Consession" å bli verkeleg vakre:
Dagen blei avslutta med eit sterkt ønske om kjøp av tau....?? Eg er glad dagen går mot slutten og det er straks barnetv tid...:) God helg!1 kommentar: