Sider

onsdag 10. april 2013

Høgast i Shanghai

No kan eg sjå det heilt frå kjøkkenvindauget våras at Shanghai Tower har vokse forbi Shanghai World Financial Senter (alt for langt ord! SWFC heretter....), dette bilete er teke for eit par dagar sidan: 

 Dette er frå 17 januar i 2012:
Ingen ting å seia på farten i byggjinga. Men det går ikkje fort nok til at me får sjå det ferdig før me reiser om to veker... :) Men har selvfølgeleg ein plan om å koma attende for å sjå det ferdig samt gå opp på toppen som blir på mest 700 mho.  
Har hatt eit "relocation" firma på besøk i dag.... ikkje noko kjekt. Då plutseleg blei det verkeleg for meg at me skal flytta, og pakkinga skal skje om akkurat to veker...Eg måtte fella nokre tårer og tykte synd på meg sjølv ei stund. Samstundes er det mykje å gleda seg til i vekene som kjem. Blir jo super flott med nokre veker i Singapore før me skal vera på Krok og i Vik resten av sumaren, og eg gledar meg og til å ha sumarjobb:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar