Sider

onsdag 28. august 2013

Doktorbesøk

Eg var hjå doktoren igår, ikkje at det er noko å skriva om, men det som var artig var at heile venterommet var dekt med private bileter frå diverse feriturar til denne lækjaren med familie. Det kunne vore greit, men då dei fleste av bileta var av kona i ulike positura på stranda i fine (?) kjolar blei det litt, vel kva skal eg sei, merkeleg.... Eg torde ikkje heilt å ta bilete av dette i all offentlegheit, så det blei eit "stjålent" eit på vegen ut, og dertil kjip kvalitet, men eg trur de ser litt av biletesamlinga: 
Men rett skal vera rett, det hang også diverse diplomar frå ulike studier og gradar som denne lækjaren har oppnådd:) 

Eg var jo litt skeptisk når dette var det som møtte meg, og når eg kom inn på sjølve kontoret var jammen veggane der og dekt av diverse bileter av kona og familien, også her flest bileter av kona i endå fleire flotte kjolar, eg må jo berre sei som Solveig seier om dagen: herreguuuud altså!! :) 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar