Sider

fredag 16. august 2013

Fort Canning Park

Fort Canning Park ligg på ein liten høgde midt i sentrum og er eit av Singapores mest historiske landemerke. Eg har såvidt byrja på jobben med å bli kjend med Singapore, så denne parken var dagens mål i min fyrste pause frå skuletilvenninga: 
Takk igjen til Google Maps som gjer at eg kan leggja ut på små joggeturar og lett finna vegen heim igjen:) Fort Canning Park kan i likheit med Botanical Garden og mange andre stader her, skilta med vakre trær: 
 Her verka det som rotsystemet fortsatte mange meter opp i lufta før treet byrja:

Veldig glad for alle desse store og høge trea som gir godt med skugge langs løypa. Etter endt tur fristar det alltid med ein dukkert i bassenget "vårt" men sidan tida er knapp om dagen og eg hadde kun tilmålte minuttar før eg måtte vere attende på skulen og lunsjen til Solveig, så nøyde eg meg med 10 min i boblebadet på verandaen:)
Livet blir nok ganske greit i Singapore og:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar