Sider

mandag 26. august 2013

Gardens by the Bay

Så var eg litt igong med å utforske byen. Med ein god porsjon dårleg samvet for å utebli frå lunsjen til Solveig, og med 4 timar til rådigheit la eg joggeturen til ein ny park idag, "Garden by the Bay" :
Den ligg rett på nedsida av Marina Bay Sands, så ein får sjå dette bygget på nært hald og frå ein annan vinkel enn frå verandaen der me bur:
Det var mykje å sjå, studera og lesa inne i parken. Flotte skulpturar som denne babyen som såg ut til å sveva:
Buskbomen veks noko raskare her enn heima, så den kan lett klippas og formast til ulike skapningar:
Så var det mange "trær" som dette:
Her kan ein kjøpa billett og gå til toppen på det største treet, ta ein kald cola eller noko anna som måtte friste i varmen og gå ein tur på brua som er bygd mellom nokon av trea. Eg gjorde ikkje det idag, eg var på litt rekogniseringstur før eg tek med fyrste besøk som er venta til helga (tante Lise: me gleeeedar oss!!)  samt det er fint å ha vore her så eg veit om det er ein fin utflukt for ungane eller ei. Det var det absolutt:) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar