Sider

fredag 23. august 2013

Husdyr og bursdag

Då har me fått oss husdyr! Neste setning kunne vore, til unganes store glede så har me fått oss hund eller katt, men det er det altså ikkje. Me har til unganes store skrekk og fryd fått ein gekko i hus... Han ser slik ut: 
Har fått høyra at det er å forventa, altså å få ein gekko i hus, så eg blei ikkje heilt skrekkslagen når han plutseleg dukka opp her, men direkte glad blei eg dog ikkje. Tykker ikkje dei er spesielt søte... og så er eg redd den skal byrja å nerma seg meg om natta når eg søv. Den som fyrst oppdaga den, var ein gut som var på besøk her. Eg skulle vera grei og låna vekk bornas leiker, og opp av boksen med diverse leikedyr (ja, akkurat) spratt det plutseleg opp ein gekko.... 

Og sidan sist har eg blitt eit år eldre... Men det var ikkje så verst då eg fekk så flott gåve: 
Endeleg litt fotmassasje igjen:) Reknar med det kan hjelpa godt på saknet etter Dragonfly i Shanghai.

2 kommentarer:

  1. Artig å lese bloggen din:-) Kikk gjerne på min:-) Selv er vi i India- men har vært i singapore flere ganger:-) Spennende å være i Asia!

    SvarSlett
  2. Jeg tror Aksel snart har kommet over gekkosjokket;)

    SvarSlett