Sider

søndag 11. august 2013

Kong Harald V´s vei

På toppen av den brattaste bakken i Singapore (så er me blitt fortalt) finn ein Kong Harald V´s vei, og der ligg den Norske Sjømannskyrja her i Singapore: 
Tok eit bilete frå den store og flotte verandaen frå sjømannskyrkja, som viser utsikt mot havet... eller rettare sagt mot verdens største kontainerhavn (Shanghai og Singapore kappast om å vera størst på dette området...), og den bratte bakken opp. Ser sjølv at den ikkje ser så bratt ut her, så ved neste anledning bør eg få tatt eit bilete nedanteifrå og opp, for den bakken var skikkeleg bratt og svingete, og me tenkte det var godt det ikkje blei vinter og snø og is her, for då ville det vore vanskeleg å kome seg både opp og ned:
Sjømannskyrkja har ope alle dagar unntatt fredagar, og på desse dagane kan ein velja mellom mange ulike aktivitetar eller koma innom for kaffi og vafler. Dei har og eit utsal av norske matvarer og til Fredrik sin store glede har me no brunost i kjøleskåpet igjen, og så har me ein pose med bamsemums som skal sprettast i morgo etter den fyrste skuledagen for Solveig! I dag var me på "barbeque", og ellers sosialt samvær og leik i "Noas Ark": 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar