Sider

mandag 26. august 2013

På "gamle" trakter.

No sit eg i "parents lounge" på OFS (Overseas Family School), altså skulen til Solveig og Fredrik. Eg har akkurat vore frivillig forelder i gym timen/ symjing.  Siste vekene har eg vore mest lika mykje på skulen som ungane... men eg ser lys i tunellen! Solveig var på lunsj "åleine" i dag (det vil sei, utan meg, men med 1500 andre... he he) så kanskje allereie i morgo får eg meir tid for meg sjølv og ser fram til å bli betre kjend med Singapore. Som foreldre kan me vera med som frivillig på fleire timar i veka, symjing, lesing og på turar ut av skulen. Då kan ein vera med ein gong eller to, eller på meir fast basis.

I går var me på ein tur til Sentosa. Der har me vore i mange veker (5) dei to foregåande åra, altså før me visste at me skulle flytta hit. Sentosa er den største øya i Singapore, og er ei øy proppa med aktivitetar for born og ungdom- og vaksne. I reklamen så kallar dei øya for asiast største leikeplass:) 

I går leika me litt på diverse leikplassar som ligg langs vegen: 

 og så bada me i eit sjørøvarskip:
Men trass i at me kontinuerlig oppsøkte det våte element, så er 34 grader og til tider vindstille, i varmaste laget for oss... Så det var godt å kome seg heim og sykle litt rundt i skuggen her me bur: 
 og teste ut rulleskøyteteknikken igjen:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar