Sider

torsdag 31. oktober 2013

Bukit Timah 163 moh

Har funne fjelltoppen no altså. Skreiv ein gong tidlegare at me prøvde, men ikkje fant heilt fram... Men no byrjar eg å bli kjend i "fjellområdet" etter å ha vore der 3 gongar og her er biletebevis på at eg nådde toppen:)
Ikkje rare høgdemeterane kanskje, ei heller den beste utsikten.... Som de ser bak meg så kom eg ikkje over tregrensa, og trea er høge her. Men det er flotte stiar i skogen, mange moglegheiter for å få trappetrening: 
Eg tok ein liten "avstikkar" frå hovudløypene og då kom eg plutseleg til eit litt meir ope område med ein liten innsjø. Og bilete som eg har sett i guidboka dukka plutseleg opp rett framfor meg (for det er ofte slik, at guidbøkene viser heilt andre bileter enn dei eg sjølv ser når eg oppsøker stadene..??): 
Her var det ein pavallion der nokon hadde ein stille morgonstund med yoga og kunne nyte utsikten mot Singapores høgste punkt som er heilt bakerst i bilete (høge mastene):
På veg mot bilen att så møtte eg dette skiltet (er mykje brattare enn det ser ut til altså) så det var fristande å gjera som mange kinesare, gå baklengs:
og endå lengre ned i bakken så rasla det i kanten og der var det ein rimleg stor lizzard (som vanleg...). Eg blir alltid lika redd og like facinert. Dei er som små krokodillar for meg! men denne fresa ikkje slik den gigalizarden eg møtte rundt Mc Ritchie tidlegare... 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar