Sider

lørdag 12. oktober 2013

United Nations Day

Forrige fredag feira Elementary School (barneskulen) Unitetd Nations Day, og denne fredagen var det Fredrik og Kindergarten sin tur.
OFS, Overseas Family School, opna i 1991 og hadde då 91 elevar. Deretter har elevtalet auka jevnt og trutt og har i dag over 3600 elevar frå 73 land, så då kan ein jo testa flaggkunnskapen sin når ein er i audituoriumet på skulen:) 
Borna skulle kle seg i nationaldrakt eller i fargar som gjenspeglar fargane i flagget til fedrelandet. Det var jo den den eine av to dagar me absolutt skulle hatt med bunaden hit! Men den tok me til Norge for årets 17 mai, og var ganske einige om at dei er alt for varme å gå med her i Singapore. Det er dei jo, 34 grader denne dagen, så svart stakk hadde ikkje vore ideelt... 

Det var ikkje utan tårer i augo eg stod der og kikka på alle borna og mine spesielt når dei spelte "We are The World" og dei kom gåande inn i auditoriumet. Etterpå var det diverse underholdning blandt anna at alle borna framførte ein song ilag: 

Her er klassen til Solveig samla etter den fellesarrangementet: 

 Solveig ilag med 3 av jentene i klassen, to frå India og ei frå Australia:
 Nokon av skøyarane i klassen til Solveig, Australia, England, Japan og India:
 Mange flotte drakter å sjå, spesilet frå India og Japan:)
 Det me missa på nationaldrakt, prøvde me å ta att i hårsveisen:)
Så er det kindergarten sin tur. K2, dvs 5 åringane (Fredrik går i K1), sat på scenen og underholdt med song og dans, mendan Fredrik og dei andre K1 hadde nok med å marsjera inn, ha flaggborg og deretter sitja og sjå på: 
 Flotte jenter i flotte klede, ganske tøffe og. Stå på scena og syngja for ein fullsatt sal...
 Her ein annan vakker kjole som poserar for fotografane:
Og så kjem Fredrik i sin kinesisk- norske seafood gensar... Læraren er frå kina og var veldig nøgd med dagens antrekk:)
 Klassen til Fredrik:
Så på sparket blei alle foreldrene oppfordra til å sei nokre ord om landet me kom ifrå, blei jo reint nervøs for å snakka framfor 20 born og like mange vaksne...
Til lunsj bidrog alle foreldre med spesialitetar frå heimlandet. Så frå Norge kom det begge fredagane, vafler med brunost: 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar