Sider

mandag 14. oktober 2013

Ute å lufte fuglane

Kjenner at det hadde gjordt godt med ein kjøleg og frisk dag snart! Det er varmt her og ein blir daff og tiltakslaus. Det er mest fristande å reise til East Coast Park der det er sjø og ein bris frå havet. Men så blir eg meir nøgd med utflukta om me har sett ein ny stad, så igår tok me imot tips og vitja ein ny park. Så når me berre kjem oss oppå sykkelen så går turen mykje greiare:)
 Dagens park var Bishan-Ang Mo Kio Park:
 Kom oss ut til ein meir "lokal" del av byen der boligblokken minna oss litt om Shanghai i storleik:
Men det er ikkje ungane overskrifta sikta til, nei det var faktisk ganske mange som bokstavleg talt var ute å lufta fuglane sine! Blei litt på avstand eg fekk tatt bileter, men de kan skimta ein pappegøye som sit på stolpen sin og fremst til venstre i bilete er det ein kar som står med ei fløyte og ein annan som tek imot fuglene sin etter at han har vore på ein flytur:
Dei holdt på lenge, me høyrte fløyter heile tida og såg både pappegøyen og mange andre fuglar fly kring oss. Men akkurat når eg tok bileter så fekk fugleluftarane besøk av politiet:
Som stoppa morroa i hvert fall for ein periode. Me var på veg heimover når dette inntraff, så me veit ikkje om dette var ein ulovleg aktivitet som blei stoppa (?) eller berre nokre overivrige betjentar som var ute og sjekka lov og orden:)
 Såpebobler er alltid suksee:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar