Sider

fredag 18. oktober 2013

Weekend tur til Khao Lak, Thailand

Det er haustferie for ungane og sidan me ikkje kan reise på fjellet eller til Vik, så valgte me Thailand og Khao Lak... Det var ikkje akkurat slik det var, men kanskje ikkje så langt ifrå sanninga. Me ynskjer jo å vitja dei nærliggjande landa når me fyrst bur i Singapore, og når Lars Petter skulle til Thailand i jobbsamanheng når det var haustferie, så passa det oss svært bra og bli med. Jobbturen blei imidlertid avlyst etter at me hadde bestilt og betalt flybillettar, men heldigvis så blei ikkje haustferien avlyst. 

Me er ikkje dei som sjekkar mest opp i ting og tang før me reiser, så når me satte oss på flyet igår, trudde me at det var Phuket me skulle til, men det var altså Khao Lak, 1.5 time køyretid frå flyplassen i Phuket... Når me så kom fram til innlosjeringsstaden vår, var det absolutt ingen ting å sei på stemninga: 
 Her på JW Marriott er det berre vakkert:
 Me går ein fin morgentur for å kome oss til frukosten:
 Så var det tid for bading bading og bading, mykje morro med bylgjer:
På dagens program var bodyboard: 
Ivrige born, men sidan det var litt for mykje steinar og skjell "ivegen" når det var flo, så blei det nokon småskadar på liten (og på stor, eg blei og slått ned av ei bølgje i dag!):
 Stemning frå solsenga:
Og litt stemning frå havet: 
Me kan velja mellom å innta måltidene på hotellet, eller på små lokale sjapper langs stranda til 1/5 av prisen: 
I ettermiddag har me vore på "shoppingtur" til Khao Lak sentrum. Greit å ha vore der, men fristar ikkje så veldig til gjentagelse. Flott kveldsstemning når me kom attende til hotellet:

1 kommentar:

  1. Ser fantastiskt ut! Dere kan å kose dere!! Flinke dere er til å reise !

    SvarSlett