Sider

lørdag 18. januar 2014

Lyskryss

Eg trur eg har nevnt det før, men ihvert fall så er det altså innimarien lenge raudt lys her... (og tilsvarnade lenge grønt då selvfølgeleg). Det er jo slik, at om eg køyrer ungane til skulen, så alt ettersom korleis eg treff lyskryssa, så kan eg i verste fall doble tida med 5 gonger det det tek om eg treffe til å få grønt lys heile vegen, og det er rimleg stor skilnad på 5 og 25 min!!! Argh.
Nokon som kjenner dette på kroppen meir enn meg kvar dag, har lært seg å takle det på litt anna vis, her for eksempel, taxisjåføren tek fram avisa han når han får raudt lys, får kanskje lest 1 delen av The Strait Times på denne turen.... (beklagar dårleg biletekvalitet, men om du kikkar inn i taxibilen så ser du det ganske greit vil eg tru): 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar