Sider

onsdag 22. januar 2014

Marina Bay

Vandra litt i hjerte av det moderne Singapore igår. Det er mange imponerande bygningar og straks er det berre tida og vegen igjen å starte å vitje alle! Har ikkje så stort behov for å gå inn i denne... men eit imponerande bygg har Louis Vuitton i hvert fall (ein av kanskje 20 Louis Vuitton butikkar i byen): 
Denne lotus blomen inneheld Artsciense Museum, og dit skal me når Sara og Kasper straks kjem på besøk og få med oss "Dinosaurs dawn to extinction":)
 Ein av mange vakre lotusblomar som bygninga på bilete forut har blitt inspirert ifrå:
Kinesisk nyttår nermar seg veldig, og det blir pynta i minst like stor skala til det som det blei til jul, her ser me litt på avstand forbredelsar langs hovudtribunen:
Her er eg komen litt nermare, mykje flott raudfarge og tradisjonell kinesisk kulissar med "finansskylinen" i bakrunnen:
 Denne karen skal nok spela ein viktig rolle i det som skal foregå under festivitasen, stor var han!:
Marina Bay Sands og Artscience Museum sett frå ein annan vinkel med ein liten kinesisk by i forgrunnen:

1 kommentar:

  1. Hei,
    Bloggen din er nominert til Beste Asiablogg i Supersaver Travel Blog Awards! Travel Blog Awards er en utmerkelse der vi sammen nominerer og stemmer frem de mest inspirerende reisebloggene i fem forskjellige kategorier. Jo flere nomineringer bloggen din får, desto større er sjansen for at den kommer til finalen! Du kan laste ned en widget til bloggen som gjør det lettere for leserne dine å stemme på deg! Den finner du her: http://www.supersaver.no/konkurranse/travel-blog-awards/2013/asiablogg. Lykke til! Med vennlig hilsen Madelene, Supersaver

    SvarSlett