Sider

mandag 24. februar 2014

Opningstider

Eg har tidligare, både i Shanghai og her i Singapore, prøvd meg på å ha "effektive" mogoner, der eg har hatt på lista å vera innom diverse butikkar (t.d. Ikea) på veg heim frå skulen, altså etter klokka 9 om morgonen. I dag skulle eg vera med Fredrik på symjing kl 10, så då var det perfekt å få unda nokre ærend på posten i tida mellom levering og "voluntering". Men nei, opna 11!!! er det mogleg...(om de lurer så opnar Ikea 10, og ellers dei fleste butikkar/kjøpesenter etter 10...). Så mandagar heretter blir den timen slått ihel med ei god bok el.... : 
Då var det berre å rusle attende til skulen og symjingen:
Og når det var vel overstått var klokka 11.30 og eg rakk ikkje så mykje anna enn å ta ein tur innom treningsrommet her me bur (og ein tur i bassenget.... he he) før det bar attende til skulen for å ta med borna heim:)

Ja, ja, slik går mange av dagane mine her:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar