Sider

søndag 23. februar 2014

"Vidaredrikkingslag"

Trine rakk det meste i forbindelse med bryllupet sitt i Norge på juleferien, men eit utdrikkingslag blei det ikkje tid for. Så då fekk me her i Singapore ein fin anledning til å tilbringe ein dag i lag og ferie bruda, gratulere!!:)
Me starta med "High Tea" på Goodwille Park Hotel;
High Tea, vil eg sei er eit anna ord for lunsj, ein herlig bufè på eit flott hotell. Det kjem frå dei engelske anane (streke sådan) som Singapore har, og til lunsjen blir det då servert te frå eit breidt utval, og som sagt herlig mat: 
Etter eit herligt måltid, var det tid for litt aktivitet, "kubbespeling" i botanisk hage. Gruppa blei delt i to, og konkurranseinnstinktet mitt fekk lufta seg litt igjen:) Heldigvis kom eg på det vinnande laget, men det var på ingen måte takka vera meg.... arghhh!! eg skal jammen trena på dette til neste gong:)

 God stemning i leiren og me er klare for å gå vidare i programmet:
 Utsikt frå middags bordet:)
Etter middag og drinkar på staslige stader, blei kvelden avslutta med dansing på "Cuba Libre" herlig musikk og artig dansing til live musikk. Uheldigvis blei biletkvaliteten alt for dårleg så seint på kvelden så dei kom ikkje med her, he he...:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar