Sider

torsdag 13. mars 2014

Meir besøk frå Vik

Det er sååå kjekt med besøk! For eit par dagar sidan kom mammen og pappen, eller Bestemor og Besten til Singapore. Fyrste gongen for dei i denne byen, så då er det ut på tur for å visa dei kva Singapore har å by på. Me er her komne ned til Marina Bay, har Marina Bay Sands i bakrunnen, og den kvite lotusblomst-bygningen i framgrunnen der,  er dagens hovudmål for turen:
Ekstra kjekt då ungane har fri to dagar, eller Solveig har to dagar fri, då det er foreldresamtalar denne veka. Men sidan Fredrik er for barnehageunge framleis å rekna, så får han fri så fort anledningen byr seg. Sikkert til stor frustrasjon frå læraren hans som skreiv i meldingsboka for eit par dagar sidan: "unfortunately he dont recognize all the letters yet"... Me ler godt av det, men for dei fleste born her er jo dette verkelegheita deiras...(kjennest godt og heilt rett å flytta heim til sumaren:))

Så har me kome oss endå nærmare Lotus blomsten:


 Og me er straks klare for å gå inn til "Dinosaurs Dawn To Extinction" utstillinga som er der no:
 Flott utstilling!
Spennande og litt skummelt. Me har akkurat sett filmen "Jurassic Park" (eigentleg litt for skummel...) noko som gjorde at ungane var superintereserte i desse dyra som levde her for leeeenge sidan:


  • Ingen kommentarer:

    Legg inn en kommentar